Skip to main content
Leveringstid - 15-20 dage
Skydelåger og indretning - høj kvalitet
Spar op til 35-50 % - ift. butikkerne
71 9695 00 mandag & torsdag kl.11-13
Kort og præcis information

Videoer

Hvordan designer du selv? Hvordan mærkes produktet? Hvordan kører skufferne? Hvordan er kvaliteten?

Alt det og meget mere får du svar på i nedenstånde videoer.

DESIGN SELV WALK IN – VIDEO

VIDEO – Tegn Selv Walk In

I denne video guider vi dig i at tegne inventar uden skydelåger. Det kan være til Walk In eller til opbevaring. Mulighederne er mange. Husk 22 mm kvalitets inventar.

Korte produktvideoer

_


Skydelåge profil, topskinne og bundskinne

_


Inspiration og video af vores lågefarver

_

Lær konceptet at kende

Præsentationsvideo

I denne video får du en grundig beskrivelse af Onlineskydedøre.

Du kommer langt for pengene hos ONLINESKYDEDØRE uden at gå på kompromis med kvalitet eller udvalg.

Hvad er dit behov i din nye skydedørsgarderobe?

Du skal være dig nogle overvejelser om hvordan du opbevare dit tøj og sko i dit nye garderobeskab efter mål. Hvor meget af dit tøj skal hænge i din skydedørsgarderobe og hvad skal ligge på hylderne i dit garderobeskab med skydelåger? Vil du gerne have så du kan trække dit tøj ud, så tilbyder vi en lang række smarte løsninger til det, så du får en skydedørsgarderobe som kommer til at fungere optimalt i hverdagen. Se mulighederne her.

Vi har udtræk og skuffer til garderobe med skydelåger i rigtig mange spændende udgaver. Onlineskydedøre har bakkeskuffer i en høj og en lav udgave til dit garderobeskab med skydelåger. Vi har trådkurve og en lav og en høj model så gør dit garderobeskab efter mål unik og lækkert. Prøv også vores lækre slipseudtræk eller hvad med vores unikke bælteudtræk, alt sammen noget som gør dit garderobeskab med skydelåger ganske specielt. Se alle mulighederne her.


Det som gør garderobeskabe med skydedøre specielle

Hos onlineskydedøre elsker vi at indrette garderobeskabe efter mål så du får et garderobeskab med skydelåger som passer lige til dig.

Har du mange sko? Så skal vi lave et garderobeskab med skydedøre som har skoudtræk, skobøjler og måske et lækkert udtræk til dine flotte bælter og tørklæder. Se alle mulighederne her.

En bøjlestang er ikke bare en bøjle stang når vi hos onlineskydedøre indretter din skydedørsgarderobe efter mål. Vi har bøjlestænger med lys og bøjlestæng med udtræk hvis du ikke har så meget plads i dybden. Vi guider dig og vejleder dig hele vejen igennem så vi sammen får lavet et gennemtænkt og praktisk garderobeskab med skydelåger præcis efter dine behov.