Skip to main content
Leveringstid - 15-20 dage
Skydelåger og indretning - høj kvalitet
Spar op til 35-50 % - ift. butikkerne
71 9695 00 mandag & torsdag kl.11-13
Lær os at kende

Hvem er vi

  • Dansk kvalitet

    Alt er kvalitetskontrolleret

  • Produceret i Danmark

    Af dygtige danske håndværkere

  • Danske håndværkere

    Producerer alle skydedørene

Vi laver din skydedørsgarderobe efter dine mål

Tak fordi du kigger forbi Onlineskydedøre, det er vi rigtig glade for.

Mit navn er Jens Martin Søndergaard og jeg glæder mig til at guide dig lidt rundt her.

Onlineskydedøre er ganske simpel – skydedørsgarderobe og skydelåger produceret i Danmark, i den bedste kvalitet, så du kan få kvalitets skydedørsgarderobe efter mål, bare 45 % billigere end hvis du køber dem i en køkkenbutik, vi har ganske simpelt skåret ALLE unødvendige omkostninger væk og det kommer dig tilgode. 

For mig er det vigtigt, at jeg kan bidrage til, at vores kunder kan få billige skræddersyende skydedørsgarderobe og skydelåger til fantastiske priser.

Onlineskydedøre er en samling stolte fagfolk med passion for kvalitet og med over 30 års erfaring. 

Vi står også  bag Onlinebordplader.dk som leverer bordplader i Danmark, i den bedste kvalitet, så du kan få kvalitetsbordplader efter mål optil 25-45 % billigere end hvis du køber dem i en køkkenbutik. 

Vores kunder er det allervigtigste for os, derfor snakker vi altid med alle vores kunder, for at sikre, Danmarks absolut bedste betjening til ALLE vores kunder. 

Kundeservice 7196 9500  –  telefonerne er åben mandag, og torsdag fra kl. 11.00-13.00.

Kontoret er åben alle hverdage fra kl. 8.00-16.00 – uden for telefontiden kan vi kontaktes på salg@onlineskydedoere.dk

Med venlig hilsen

Jens Martin Søndergaard

Vi glæder os til at høre fra dig

Lær konceptet at kende

Præsentationsvideo

I denne video får du en grundig beskrivelse af Onlineskydedøre.

Du kommer langt for pengene hos ONLINESKYDEDØRE uden at gå på kompromis med kvalitet eller udvalg.

Hvad fylder tøjet i en skydedørsgarderobe

Alt afhængig af hvilket tøj du skal have plads til i dit garderobeskab med skydelåger, så er det vigtig at du ved hvad tøjet fylder i din skydedørsgarderobe, så du kan indrette din garderobe efter mål præcis så skabet med skydelåger passer til dig. Her har du lidt som du kan gå ud fra, men selvfølgelig svinger størrelser utrolig meget så det er kun vejledende disse mål.

Et par damesko måler typisk mellem 13-39 cm i bredden og et par herresko 15-42 cm i bredden, så det er vigtigt at du får den rigtig løsning til dine sko i din nye skydedørsgarderobe. Hos onlineskydedøre har vi skoudtræk, og skobøjler som gør opbevaringen af dine sko til den drøm i dit nye garderobeskab med skydelåger. Vi kan også tilbyde støvleholder og et specielt bredt skoudtræk til din nye skydedørsgarderobe.

Se meget mere om alle vores udtræk HER.


Tøjmål i min nye skydedørsgarderobe

Hvis du regner med at trøjer som skal ligge på en hylde i dit nye garderobeskabe med skydelåger fylder mellem 22-40 cm. Dine frakker fylder mellem 160-180 cm plus den bøjle de skal hænge på i din nye skydedørsgarderobe. Dine jeans og bukser fylder normalt mellem 125-135 cm i højden vertikalt og naturligvis det halve hvis du folder dem på midten på de skal være i dit garderobeskab efter mål. Du kan også få et smart bukseudtræk – Se meget mere om alle vores udtræk HER.

Alle ovenstående mål er vejledende mål og vi anbefaler at du selv måler præcis dit tøj op og prøver at skrive det på den tegning vi laver på din nye skydedørsgarderobe.

Ønsker du selv at tegne dine nye skydedørsgarderobe – Prøv vores tegneprogram her.